Staket Kalkylator
Staket
Kalkylator
  • Ta reda på stakets pris
  • Projektera ett staket från 500 modeller
  • Få ett kommersiellt erbjudante
Staket kalkylator
Se
Stakets pris
Staket kalkylator
Staket
Kalkylator
  • Ta reda på stakets pris
  • Projektera ett staket från 500 modeller
  • Få ett kommersiellt erbjudante
Fasadsten PINO

Fasadsten PINO

Produktionstid: 4-6 veckor
5 års garanti
Vibropressning
Splittringsstekning
MULTI-COLOR färgar

PIANO fasadplattor är den perfekta dekorationen för fasader, innerväggar och skorstenar. Det är en naturlig produkt av hög kvalitet som motstår kyla och fukt och är lämplig för användning både inomhus och utomhus. Naturligt fogadebetongplattor passar bra för dekoration av inre och yttre väggar, golv och trappor. Produkterna kännetecknas inte bara av en fast struktur utan också av en oöverträffad variation av färger. Produkterna tillverkas av betong, granitgrus, stenar och färgämnen. En minnehåller 32.9 st plattor, totalvikten är 52.6 kg. Plattorna används både r interiört och exteriört.

 

             

fasadplattor

PIANO dekorationsplattor för interiört och exteriört bruk - deras enkla, rektangulära form ger obegränsade möjligheter för inredning och konstruktion av icke-traditionella konstruktionselement av dessa skäl:

1. De kännetecknas av en unik hållbarhet som är typiskt för betong och motståndskraft mot skador. Därför passar de perfekt för beläggning av bardiskar, innergårdar eller väggar på trappuppgångar, dvs. där friktion och mekaniska skador uppstår.

2. Frostresistenta element (Pino fasadstenar) skyddar fasader och de mest komplicerade staketen.

3. De skyddar väggar från fukt och kan mycket väl komplettera inredning av skönhetssalonger, frisörsalonger eller badrum.

4. Eftersom det är ett brandsäkert material, rekommenderar viatt man använder det i offentliga objekt som är avsedda för stora evenemang och möten. Det passar perfekt för dekoration av uppvärmda ytor – skorstenar eller värmestrålande element.

5. Man kan välja mellan två olika längder och montera plattornai valfritt läge: vertikalt, horisontalt, med eller utan mellanrum. Vertikala plattor är en perfekt dekoration för avrundade ytor som enpelare eller en bardisk.

6. Enkel, snabb och ren inredning med enkel limmontering – projekterad med åtanke på Er komfort!

 

PIANO fasadsten får sitt naturliga utseende med hjälp av olika färger och strukturen med naturliga fogar. Ett brett utbud av färger och tjocklekar ger ytan ett unikt, naturligt utseende.

 

fasadsten

 

 

 

 

 

Fasadsten PP
Struktur:
Fogad med granit
Arbeten:
Externa och interna
Pris:
33.40 €/m²

Färger av fasadsten PIANO

SVART*
SVART*
ALASKA*
ALASKA*
PIRYT*
PIRYT*
BRONZYT*
BRONZYT*

Rekommenderade varor

Skyddar mot:
Fukt och UV-strålar
Förbättrar:
Färgen
För skydd:
Impregneringar, rengöringsmedel, färger
För montering:
Lim, ankarmassor, tillägg