Slaggrindar

Montering av slaggrindar
Slaggrindar
Montering av slaggrindar

grind montering

Stolpar för slaggrindar gjutas in i betong i marken. Det rekommenderas att använda ca H1200 mm pålar. Pålarnas diameter ska vara inte mindre än 300 mm. Det rekommenderas att lämna ett utrymme från marken inte mindre än 5 cm. Avståndet mellan stolparna ska vara likadan som grindens bredd angiven i erbjudandet. För grindar bredare än 5 m rekommenderar vi att göra fundamentets förlängning på minst L1000xH500 mm. Fundamentets förlängning ska göras i genomfartens och den fullt öppnade grindens riktningar.
 
Vid montering av automatiken ska ett rör med en strömkabel sträckas till en av stolparna. Från stolpen till vilken styrenheten monteras ska det sträckas ett rör för kablar till nästa grindstolpe

 

Monteringsanvisningar för automatik för slaggrindar hittar du här

Duplex slaggrindar
Montering av Duplex slaggrindar

slaggrindar montering

Stolpar för slaggrindar gjutas in i betong i marken. Det rekommenderas att använda ca H1200 mm pålar. Pålarnas diameter ska vara inte mindre än 300 mm. Det rekommenderas att lämna ett utrymme från marken inte mindre än 5 cm. Avståndet mellan stolparna ska vara likadan som grindens bredd angiven i erbjudandet. 

  

Vid montering av automatiken ska ett rör med en strömkabel sträckas till en av stolparna. Från stolpen till vilken styrenheten monteras ska det sträckas ett rör för kablar till nästa grindstolpe.
 
Monteringsanvisningar för automatik för slaggrindar hittar du här

Montering av staket
tvoru_montavimas.jpg
Skjutgrindar
stumdomu_vartu_montavimas.jpg
Montering av grindautomatik
automatikos_montavimas.jpg
Slaggrindar
dviveriu_vartu_montavimas.jpg